joukoakoskinen

Synkkää kaksinpuhelua

  • Synkkää kaksinpuhelua

Manninen ei ota vastaan kommentteja - syyn hyvin ymmärrän. 

27.2.2014 19:51 Antero Manninen:

Suomen asiat ovat todella huonosti: valtiontalous on kuralla ja hyvinvointivaltion peurustukset huojuvat, työpaikat karkaavat ulkomaille ruotsalaisten ottaessa haltuunsa perusteollisuutemme ja...

 

Olen samaa mieltä ja luulisin uutisvirtaa seuraavien myös tietävän jotain asiasta.

Syitä taantumaan Suomessa on useita samansuuntaisia virhevalintoja ja niihin liittynyttä suoraa harhautusta.  Minäkin hyväksyin EU - harhautuksen;  Saamme turvatakuut sieltä ja pääsemme vasemmiston NATOfobisesta hopötyksestä. Voidaan säästää ainakin hankinnoissa ja muutenkin. 

No - kävi ilmi ettei EUlla ole joukkoja, ei aseita, ei edes mitään suunnitelmaa. Koko homma kaatuu NATOlle. YK on aivan tahdoton tyhjänpuhuja.

Nuorisotyöttömyys Suomeen on tekaistu tahallisesti. Ihmiset säilötään 'oppi' -laitoksiin  ja sitten valitetaan työvoimapulaa. Hommiin haetaan vierastyövoimaa ja todella pätevöityneet lähtevät töihin Saksaan, USAan, Kiinaan . . .

Innovointi on rajattu peliteollisuuteen ja se niinkuin kaikki muutkin tuottavat ideat myydään keskentekoisina  pois maasta. Tuottavuuteen perustuva bonusjärjestelmä sementoi systeemit vanhoilleen -- mikä tahansa uuden idean kokeilu varantaa palkkiot. Todella perverssiä kannustusta on johdon ylenmääräinen palkitseminen jarrun painamisesta.

Koko Suomi naulitaan ryövärien sijasta paaluun kahdella lopullisella naulalla:

EURO ja vihreä KULTTUURIVALLANKUMOUS.

 

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

1Suosittele

Yksi käyttäjä suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelija

Toimituksen poiminnat