joukoakoskinen

Pah on pahempaa kuin tiedämmekään

  • Pah?
    Pah?

Barbara Block Stanfordista on tutkint Deepwater Horizont -turman seurauksia merieläimille. Tonnikalakannat ovat romahtaneet, syynä sydämen toimintahäiriöt.

Tiede -lehti kertoo sydämen toiminnasta lisää.  http://www.tiede.fi/  

" Ratkaisevassa asemassa ovat kalsiumionit, jotka vastaavat sydämen supistumisesta, ja kaliumionit jotka huolehtivat sykkeen rytmistä. Pah-yhdisteet torpedoivat kumpaakin viestinviejää estämällä niiden ionikanavien avautumisen. Block'in mukaan  havainto selittää myös delfiinien, valaiden ja kilpikonnien kärsimykset sillä kaikkien selkärankaisten sydän toimii samoin mekanismein."

Hän otaksuu että ihmisenkin sydänoireet ovat osaksi PAH -yhdisteiden aiheuttamia.

Itsenikin luen vielä johonkin selkärankaisten alalohkkon vaikka teksteistäni voisi päätellä muutakin. Oli miten oli -  sähköiseen rytminpalautukseen mennessä on aina tarkastettu veren kaliumpitoisuus, rytminpalautus ei onnistu kaliuminpuutteessa. PAH-pitoisuuksia ei ole tutkittu mutta ne lienevät koholla kaikilla suomalaisilla koska eteisvärinästä on hoitsujen mukaan tullut oikea kansantauti.

Säätiedotuksia seuratessa yleensä etelänpuolen tuulilla annetaan ilmansaastevaroitus tänne etelärannikolle.  Ei koskaan pohjoistuulella. Oliskohan ne nuo GP - Merkel - Siemens -tuulimyllyt syynä PAH -kuolemiin Suomessa?

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

2Suosittele

2 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (1 kommentti)

Jouko Koskinen

Yritin lueskella päivän hesaria aamukahvilla - yli puoli kiloa venäläistä sanomalehtipaperia ja useita loistokkaita mainosjulkaisuja jotka on painettu paksulle kiiltävälle paperille viimeisimmällä painotekniikalla.

Tietääkseni en pode astmaa tai pahaa yliherkkyyttä mutta luovuttaa täytyi. Paperi pölyää tai sitten painomuste on myrkyllistä. Ei ole kiva aivastella kahvipöydässä. Kukahan ottaisi asiakseen tutkia mitä kaikkea moskaa (jalon aatteen ohella ;) meille tarjoillaan aamukahvin kera. Hiukkasisista liuotinhöyryihin.

Toimituksen poiminnat