joukoakoskinen

Isävaje 2

 

Seksuaalisuus ei saa olla ainoa mentaalinsen elämän sisältö,kuten mm. Freudin väitetään kirjoittaneen. Vauva on seksin tulosta mutta parinmuodostus ainoastaan voi antaa ihmisalulle tunteen olemassaolostaan – tunne itsestä Françoise Dolton mukaan. Isätön lapsi KUULUU äidilleen eikä voi rakentua viettielämältään naiseksi eikä varsinkaan Mieheksi.

 

http://www.ibe.unesco.org/publications/ThinkersPdf/doltoe.PDF

 

Luulisi että nykylapset saavat seksitietoa liian paljon ja liian varhain. Se ei pidä paikkansa lainkaan. Päinvastoin – tietoa tulee liian myöhään, väärällä tavalla ja vääristyneessä raakalaismuodossa. Äitinsä lapsi mieltää Pyhäksi Madonnaksi – isä ja miehet yleensä ovat pelote, sekä henkisen, fyysisen että seksistisen väkivallan uhka. Ajattelu kloonattu äideiltä.

 

Lapsivedessä uidessaan sikiö kuulee äänet. On tärkeää että isän ääni tulee tutuksi ja vauva voi sen tunnistaa imeväisikäisenä.

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

0Suosittele

Kukaan ei vielä ole suositellut tätä kirjoitusta.

NäytäPiilota kommentit (4 kommenttia)

Jouko Koskinen

Tytöillä tunne-elämän häiriöt ilmenevät usein fyysisesti.
Kivuliaina kuukautisina, syömishäiriöinä, bulimiana.
Jopa ummetusta on jouduttu hoitamaan terapialla ja psyykenlääkkeillä.
Pojista oli jo puhetta.

Vieras (nimimerkki)

Ongelmana ei ole pelkästään se, että neuroottiset äidit tekevät tyttäristään kaltaisiaan naisen mallia osoittaen, vaan se, että he kasvattavat pojat niin kotona kuin koulussa.

Vieras (nimimerkki)

Umpisuomalainen serkkutyttöni oli Nylands Brigadissa opettamassa mammapojille miehen mallia alikersanttina.

Toimituksen poiminnat