joukoakoskinen

Isävaje 1

Ruotsin malli ei ole pahimmasta päästä. Britanniassa, Belgiassa ja Hollannissa laki vaatii isältä äidin allekirjoittaman luvan jotta voisi tunnustaa lapsensa. Hitlerin varjossa Saksa sääti 1969 lain joka antoi kaikki oikeudet äidille. Vastaava laki Ranskassa vuoteen 1970.

Lakeja korjattiin myöhemmin siten että isälle tuli oikeus vaatia tapaamisoikeutta oikeusteitse. Sama on tilanne nyt Suomessa. Tapaamisen tarve on erikseen perusteltava lasten mielipidettää kysyen. Kun äiti voi manipuloida tuota mielipidettä totaalisesti, eivät lastaan rakastavat isät ota moista repivää riskiä lainkaan.

"Outoa edistystä todellakin se, säätää lapselle oikeus isään vaatimalla siihen perusteluja". (Didier Dumas)

Suomi jakaa tämän hölmöilyn viimeisimpiä laki/asetus -kokoelmia soveltamalla. Vihreän eliitin alennustila selittyy vallanhimon lisäksi tamperelaisella solidaarisuudella aatesiskojen kesken.

Vain Ruotsissa on seuraava replikointi mahdollinen - jopa todennäköinen:            

- "Voitte poistua täältä vain kahden poliisin välissä ellette kerro kuka on tämän kauniin lapsen isä".    

_ " .. se on ehkä Jukka, Odvar, Noah, Haik, Amit, Liam, Yto, Kei . . ."  

         
Jos kukaan näistä ei halua isäksi juuri tälle kauniille lapselle otetaan avuksi geenitestit. Lapsella on oikeus isään. Se on myös äidin oikeus. Sitä suuremmalla syyllä mitä useammista ehdokkaista pitää valita. 

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

0Suosittele

Kukaan ei vielä ole suositellut tätä kirjoitusta.

NäytäPiilota kommentit (7 kommenttia)

Jouko Koskinen

Vapaa seksi on väärinymmärretty vapaudeksi vastuusta lasta, yhteisöä ja omaa ihmisarvoa kohtaan. Jatkossa lisää seurauksista.

Käyttäjän viovio kuva
Viola Heistonen

#Jouko Koskinen, lainaus > "Lapsella on oikeus isään. Se on myös äidin oikeus. Sitä suuremmalla syyllä mitä useammista ehdokkaista pitää valita",

- jotenkin tämä maailma alkaa mennä outoon suuntaan,eli isiä etsitään "useammasta ehdokkaasta"..ehkä täällaisella menolla tulevaisuudessa on vaikea "löytää" se oikea isä ja lapset jotuvat kasvamaan isättömyydessä.
Ja jos vielä oikea isä halua osallistua lastensa hoitoon, niin äiti saattaa vastustaa tai viranomaiset..Joka tapauksessa lapsi kärsii!

Ihmellistä, ettei "isävaje"-aihe kiinnosta ketään, koska kommentteja ei ole tullut.
Lieneekö aihe arka niin miehille kuin naisillekin..?, vaikka tuolla blogeissa seksualisuudesta keskustellaan mielimäärin.

Jouko Koskinen

Sori - se oli provo. kiitos huomiosta ! En halvenna naisia - jos he tekevät sen itse niin minkäs minä sille mahdan. Muuten -kyllä "Isävajetta" on luettu, sen huomaa kun pilkkii rivivien välistä, hesaria esim.

Aihe todellakin on ÄÄRIMMÄISEN arka - lisäksi monimutkainen - kattaa koko ihmisenä olemisen kokonaisuuden. Stä on AINA pyritty tajuamaan poliittis/uskonnollisen manipuloinnin keinoin. Raamatuntulkinnoista - Kainista ja Abelista alkaen. Abel= eimitään muinaishebrean kielessä. Kain oli äidin lellipoika, isätön eikä voinut puhua isänsä eikä isoisänsä IHVH;n kanssa. Psykoottisia kumpainenkin.

Kristikunnan Jeesus on perusisätön, luo itselleen Isän kuten miljoonat lapset joutuvat tekemään edelleen. Kaikista isättömistä ei onneksemme tule tappajia. Ja monet tappavat vain itsensä. Tai tapattavat taitavasti kuten Jeesus, monet liikenteessä, osoittamalla poliisia vesipistoolilla, huumeilla, viinalla . . . keinoja piisaa. Dumas: "Ja lapsi loi isän" suomennettu 2009.

Muistamme hyvin miten tarkkaan joukkotappajien vanhempia ja läheisiä varotaan yhdistämästä suojattinsa tekemisiin. Isättömyys sentään tuli esille. Kaiketi siksi että yleinen mielipideilmasto pitää isää väkivallan ja tappamisen mallina ja etäisyttä häneen sikäli suositeltavana.

Vieras (nimimerkki)

Varmaan niinkin - - -

Jouko Koskinen

Vaalien jälkeen nähdään minkälaisen linjan toimittajatytöntylleröt ottavat natsiaikaisen isyyslain muutoehdotukseen. Nykyinen hiljaisuus ei lupaa hyvää isille. Eikä isättömille - joita on Suomessa yli 100 000 !!!

Vieras (nimimerkki)

Suomessa valtiofeminismi on vahvaa. Ja valtiofeminismi on luonut järjestelmiä, joiden avulla äiti voi taistella menestyksekkäästi isää vastaan.

Valtiollinen isäviha suomessa on kovaa ja sillä on mahtavia feministieisä puolustajia.

Jouko Koskinen

"Taistelu" on lievä ilmaisu - NARTTUMAFIA on valtio valtiossa.
Luokkasotaa se on. Kyllä Hitlerin varjosta pitäisi jo päästä.
http://joukoakoskinen.puheenvuoro.uusisuomi.fi/501...

Toimituksen poiminnat